מתכון קרם בטטה

  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן בישול
    50 דקות
  • סועדים
    5
  • צפיות
    1,769

מתכון לקרם בטטה וג’ינג’ר בשתי גרסאות

הגרסה הראשונה היא בסגנון אסיאתי על בסיס קרם קוקוס ותתאים למנות אסיאתיות כגון ספרינג רול וכדומה.

הגרסה השנייה תתאים למטבח הצרפתי והקרם יכול להתאים לשילובים של מנות צרפתיות כגון מתכון לצלי כתף ברוטב יין בקרם בטטה וג’ינג’ר או לקונפי שוק אווז, סטייק אנטריקוט וכדומה.

Ingredients

קרם בטטה וגי'נג'ר בסגנון יפני

קרם בטטה וג'ינג'ר בסגנון צרפתי

    Directions

    אופן הכנת הקרם בטטה נחלק ל 2: בשלב הראשון בישול הקרם בטטה ובשלב השני טחינה של הקרם והסינון שלו.

    a1 Step

    בשלב הראשון נצטרך לקלוף את הבטטות ולהניח בסיר יחד עם הג'ינג'ר, חלב קוקוס מלח ופלפל ולהביא לרתיחה. לכסות את הסיר ולבשל על בעבוע נמוך למשך 50 דקות.

    a2 Step

    בשלב ההכנה השני צריך לטחון במעבד מזון את תכולת הסיר עד לקבלת מרקם חלק ביותר. יש להקפיד על טחינה של לפחות 3 דקות ברצף ומיד לאחר מכן לסנן את תכולת הסיר בעזרת מסננת רשת.

    Conclusion

    שימו לב שאופן ההכנה של שתי המתכונים זהה, ומה שבעיקר חשוב לזכור שמומלץ להתאים ולשלב את הקרם בטטה לסגנון המנות. על מנת לדייק בזה תוכלו להיעזר בקטגוריות המתכונים ובתגים המפורטים שם.

    שף פרטי ומארח בשרון לארוחות שף פרטיות. הדבר שאני הכי אוהב הוא לבשל וליצור חוויות אוכל, ובכלל – כשנותנים לי משימה שדורשת יצירתיות אני תמיד “נדלק”. אוהב מאוד לכתוב על אוכל וחוויותיו דברים יצירתיים עושים לי את זה.

    אולי גם תאהב

    Leave a Review

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    X