מתכון קרם בטטה

  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן בישול
    50 דקות
  • סועדים
    5
  • צפיות
    501

מתכון לקרם בטטה וג’ינג’ר בשתי גרסאות

הגרסה הראשונה היא בסגנון אסיאתי על בסיס קרם קוקוס ותתאים למנות אסיאתיות כגון ספרינג רול וכדומה.

הגרסה השנייה תתאים למטבח הצרפתי והקרם יכול להתאים לשילובים של מנות צרפתיות כגון מתכון לצלי כתף ברוטב יין בקרם בטטה וג’ינג’ר או לקונפי שוק אווז, סטייק אנטריקוט וכדומה.

רכיבים

קרם בטטה וגי'נג'ר בסגנון יפני

קרם בטטה וג'ינג'ר בסגנון צרפתי

    הוראות הכנה

    אופן הכנת הקרם בטטה נחלק ל 2: בשלב הראשון בישול הקרם בטטה ובשלב השני טחינה של הקרם והסינון שלו.

    a1 שלב

    בשלב הראשון נצטרך לקלוף את הבטטות ולהניח בסיר יחד עם הג'ינג'ר, חלב קוקוס מלח ופלפל ולהביא לרתיחה. לכסות את הסיר ולבשל על בעבוע נמוך למשך 50 דקות.

    a2 שלב

    בשלב ההכנה השני צריך לטחון במעבד מזון את תכולת הסיר עד לקבלת מרקם חלק ביותר. יש להקפיד על טחינה של לפחות 3 דקות ברצף ומיד לאחר מכן לסנן את תכולת הסיר בעזרת מסננת רשת.

    סיכום

    שימו לב שאופן ההכנה של שתי המתכונים זהה, ומה שבעיקר חשוב לזכור שמומלץ להתאים ולשלב את הקרם בטטה לסגנון המנות. על מנת לדייק בזה תוכלו להיעזר בקטגוריות המתכונים ובתגים המפורטים שם.

    שף פרטי ומארח בשרון לארוחות שף פרטיות. הדבר שאני הכי אוהב הוא לבשל וליצור חוויות אוכל, ובכלל – כשנותנים לי משימה שדורשת יצירתיות אני תמיד “נדלק”. אוהב מאוד לכתוב על אוכל וחוויותיו דברים יצירתיים עושים לי את זה.

    אולי גם תאהב

    השאירו סקירה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    X